Antena Meniu Search
x

Maşină în flăcări, după ce s-a izbit violent de gardul unui restaurant. Accident cumplit în Baia Sprie

Accident urmat de un incendiu cumplit, ieri pe DN 18, în Maramureş. Un tânăr s-a izbit violent de gardul unui restaurant din Baia Sprie, iar la scurt timp, mașina a fost cuprinsă de flăcări.   

de Redactia Observator

la 06.05.2024, 09:43

Vezi și

În ultimele momente, şoferul a reuşit să scape din calea focului şi a ieşit la timp din autoturism.

Maşina a ars complet după accident

La faţa locului, au intervenit mai multe echipaje de salvare care l-au găsit pe bărbat rănit la cap. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Maşina tânărului, însă, a ars complet în incendiu. 

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii fac, acum, cercetări pentru a afla care au fost împrejurările în care s-a produs accidentul.

"Astăzi, 05 mai a.c., la ora 17:16, polițiștii au intervenit pe D.N. 18, pe raza orașului Baia Sprie, după ce au fost sesizați că un autoturism s-ar fi răsturnat pe partea carosabilă, iar ulterior ar fi luat foc. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a șoferului, care a reușit să iasă din autoturism înainte de izbucnirea incendiului. Momentan traficul este blocat pe ambele sensuri de mers. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și nu se află sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", au transmis reprezentanţii IPJ Maramureş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Maşină în flăcări, după ce s-a izbit violent de gardul unui restaurant. Accident cumplit în Baia Sprie